Hypotheek Service

Een hypotheek sluit u af voor langere tijd, vaak 30 jaar. De keuze van de hypotheekvorm moet bij u en uw financiële mogelijkheden passen.

Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw hypotheek en uw pensioen wel op elkaar zijn afgestemd? De praktijk leert dat kleiner (goedkoper) gaan wonen bij pensionering niet werkt. Men wil dat wel, maar doet het alleen door nood gedwongen en dan nog op het laatste moment.

Hypotheek Service

De optimale hypotheek

Sinds 2011 heeft de overheid de regels voor hypotheken strenger gemaakt. Een huis financieren met alleen een aflossingsvrije hypotheek is bijvoorbeeld niet meer mogelijk.

Wij zoeken voor u uit welke hypotheekvorm of hypotheek combinatie voor u het beste uitkomt en welke rentevaste periode het beste bij u past. Daarbij blijkt vaak dat de hoogte van de rente niet de belangrijkste factor is.

Vervolgens maken wij voor u inzichtelijk wat de lasten zijn van een hypotheek, welk netto besteedbaar inkomen (eten, drinken en vrolijk zijn) er voor u over blijft en of dat voor de door u gewenste levensstijl voldoende is. Misschien een stapje terug voor een huis dat u héél graag wilt? U bent in ieder geval vooraf goed geïnformeerd.

Wij regelen het voor u

Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaan wij op zoek naar de aanbieder met de beste voorwaarden. U krijgt offertes van meerdere aanbieders te zien, ook die van de aanbieder van uw voorkeur. U kunt vervolgens weer kiezen.

Daarna gaan wij de hypotheek voor u regelen. Dat houdt in alle formulieren en documenten verzamelen en de acceptatie bij de geldverstrekker regelen. Ook een eventuele overlijdensrisicoverzekering regelen die (een gedeelte van) de schuld aflost bij een onverhoopt overlijden.

Als alles geregeld is, houden wij de vinger aan de pols. U wordt ontzorgd. Wij kijken voor u periodiek of er betere aanbieders zijn, of dat de rente zodanig verandert dat een keuze voor een andere rentevaste periode beter voor u is.

Hyphotkeek Advies

Tot slot

Belangrijk is te weten dat wij van geen enkele aanbieder van een financieel product provisie ontvangen of op andere wijze worden beloond. Wij zijn volstrekt onafhankelijk van marktpartijen.

En bovendien: Wij adviseren en regelen. U maakt de keuzes. U bent onze klant.

Is uw huidige hypotheek nog
wel de beste keuze?

Neem vrijblijvend contact op!
marco2
Marco van der Lee
Eigenaar Alveras