Financial Life Support

Financial Life Support is onze financiële planning en maakt uw financiële situatie inzichtelijk.

Nu, voor de nabije toekomst en voor de verdere toekomst.

De basis van Financial Life Support is de informatie die u ons geeft. Deze informatie bestaat niet alleen uit gegevens en documenten. U geeft ons ook inzicht in uw persoonlijke omstandigheden en uw ideeën en wensen voor de nabije en verdere toekomst.

Huidige situatie

Met alle gegevens maken wij voor u inzichtelijk hoe u er financieel voorstaat. Grafisch en met duidelijke cijfers. U ziet direct waar u in de komende jaren problemen kunt verwachten. 

Ook in bijzondere situaties, zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioneren.

U krijgt van ons niet alleen advies over de wijze waarop u deze problemen kunt oplossen. Ook krijgt u aanbevelingen over zaken die u op een betere manier kunt regelen. Bijvoorbeeld hoe u kosten kunt besparen en hoe u de producten die u heeft beter kunt laten aansluiten op uw persoonlijke situatie.

Uw wensen

U heeft natuurlijk ook wensen.

U wilt bijvoorbeeld een beter inkomen als u straks niet meer werkt, of u wilt uw partner en kinderen niet onverzorgd achterlaten als u onverhoopt komt te overlijden.

U heeft die wensen bij de intake kenbaar gemaakt. Wij bieden u de handvatten om dit te regelen.

Het kan zijn dat u hiervoor producten moet afsluiten, of geld opzij moet leggen door te sparen of te beleggen. U kunt ervoor kiezen om dat zelf te regelen, maar wij kunnen dat ook voor u doen.

Als u wilt dat wij dit voor u doen, bieden wij u

  • Pensioen service
  • AOV service
  • Hypotheek service
  • Vermogensvorming
AOV
Hypotheek
Vermogen
Pensioen
Financial Life Support
Uw Financiële Planning
Financial Life Support

Tot slot

Uw informatie is in vertrouwde handen; wij gaan daar professioneel mee om en wordt zonder uw toestemming met niemand gedeeld.

Een rapport over uw financiële situatie is een momentopname en een weergave van het dan meest waarschijnlijke toekomstscenario. Het is verstandig om dit periodiek te toetsen. 

Dit toetsen kan bijvoorbeeld eens in de 3 – 5 jaar, of bij belangrijke wijzigingen die zich ongetwijfeld zullen voordoen.

Ook toe aan gedegen financiële planning?

Neem vrijblijvend contact op!
marco2
Marco van der Lee
Eigenaar Alveras